REGISTREER JE NU

Nissin Cup Noodles is erg trots op de Japanse traditie van het merk. Wij delen graag onze cultuur, tradities en natuurlijk ons heerlijke eten met jou en de wereld. Daarom bieden we je de kans om een reis voor 2 personen te winnen voor een onvergetelijke Japanese ervaring in hartje London –
de London Matsuri.

Verwacht muziek, dans, lekker eten, martial arts, spelletjes en andere echt Japanse activiteiten! Dus ga voor Nissin Cup Noodles en ontdek hoeveel er te beleven valt.

Maar zelfs als je de hoofdprijs niet wint, hoef je niet verdrietig te zijn! 15 professionele Teppanyaki grillplaat wachten op een nieuwe eigenaar, en 150 traditionele buitenlantaarns kunnen worden gewonnen om jouw tuin of balkon op te fleuren als nooit tevoren.

Deelnemen was nog nooit zo eenvoudig!

  • Vul gewoon het contactformulier in (zodat we contact met je kunnen opnemen in het geval je wint)
  • Klik op verzenden
  • Dat is alles!

Het hele Nissin-team wenst je veel succes!

SCHRIJF JE HIER IN!

loading icon

* Required fields

Nissin Cup Noodles-loterij. Promotieperiode van 01.01.2023 tot 31.03.2023. Hoofdprijs: een trip naar London Matsuri. Scan de QR-code en vul het contactformulier in met jouw gegevens op de startpagina: de.nissin-foods.eu/cupnoodles/en/win-and-celebrate/nl. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar en je moet een verblijfplaats in de Europese Unie hebben (met uitzondering van werknemers van Nissin Foods GmbH, Nissin Foods Kft en hun familieleden). Sluitingsdatum: 31.03.2023 (datum van upload). Het recht om gerechtelijke stappen te ondernemen is uitgesloten. De winnaars worden willekeurig gekozen. Hier kun je meer informatie vinden over de algemene voorwaarden voor deelname.

Close